Dobro došli u Telebit online shop!

rwdSynology NAS 2-bay KIT ds21xx

Više pogleda

Synology NAS 2-bay KIT ds21xx

Interna šifra: synkit100

Od: 2.493,54 kn

Za: 13.201,96 kn

Cijena kao što je podešeno: 0,00 kn

Dostupnost: Isporučivo

Pouzdan i jednostavan način pohrane vaših datoteka.

* Obavezna polja

Cijena kao što je podešeno: 0,00 kn

Opis

Detalji

Izaberite mrežni poslužitelj podataka. Povećajte sigurnost i dostupnost vaših podataka.
Uređaj se sastoji od kućišta (računala) i diskova.
Sustav automatski stavlja dva diska odabranog kapaciteta. Predloženi diskovi su predviđeni za 24/7 rad u takvim sustavima pohrane podataka.

Uređaji su pokretani specijaliziranim operativnim sustavom (DSM). Pored same pohrane datoteka uređaji omogućavaju i pružanje raznih drugih usluga na mreži (streaming, VPN, web server, mail server, backup server, file cloud i slično). Kako su razne funkcionalnosti potencijalno zahtjevne za procesorskom snagom tako postoji više razreda uređaja gdje na premium uređajima obično napredne funkcionalnosti rade osjetno bolje nego na početnim modelima. Danas kod osnovnog dijeljenja datoteka (mrežne mape) razlike između uređaja su vrlo male, dok kod naprednijih funkcija postaju jako vidljive i za te namjene značajne.

Pojašnjenje modela:
"J" modeli su predviđeni za jednostavnije primjene (pohrana podataka, backup) i za manje korisnike (kućne i male tvrtke).

Modeli bez dodatne oznake (npr. DS218) su uređaji s jačim procesorima tako da neka naprednija korištenja (npr. podrška za iSCSI, dodatne aplikacije) mogu osjetno bolje raditi

"play" modeli su dodatno prilagodjeni za napredno koristenje multimedije, moguće je raditi istovremeno više UHD strujanja. Također i performanse ostalih servisa su dosta dobre.

"+" modeli predstavljaju vrh ponude u segmentu i često omogućavaju multi NIC priključivanje, sklopovska podrška za enkripciju, te razni certifikati za jednostavnu integraciju s vanjskim servisima (npr. certificirana podrška za virtualizaciju i slicno).

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Interna šifra synkit100
Vrsta NAS
Brand Synology
Boja boja šampanjca
Recenzije

Oznake proizvoda

Koristi razmak za razdvajanje oznaka. Korsiti jednostruke navodinke (') za fraze.

Posjetite Telebit.hr na ShopMania